incercari penetrometrice, penetrometrie
     » Studii geotehnice
     » Încercări penetrometrice
     » Foraje puţuri apă
     » Foraje geotehnice
     » Micropiloţi
     » Alte tipuri de lucrări
 
 
 
 
GEOFOR TEHNICIncercari penetrometrice Suceava
 

ÎNCERCĂRI PENETROMETRICE

În funcţie de tipul de rocă cercetat şi de categoria geotehnică a lucrării, forajele şi sondajele deschise se pot completa cu lucrări de prospectare prin penetrare.

Penetrometrul din dotarea societăţii noastre este configurat pentru a realiza următoarele tipuri de lucrări:


încercări de penetrare standard (SPT);

încercări de penetrare dinamică supergrea (DPSH);

încercări de penetrare statică (CPT);

încercări de penetrare statică cu citirea presiunii apei din pori (CPTU).

Lucrari de penetrometrie Incercari penetrometrice, penetrometrie Suceava Incercari penetrometrice, penetrometrie Suceava Incercari penetrometrice, penetrometrie Suceava

Incercari penetrometrice, penetrometrie Suceava Incercari penetrometrice, penetrometrie Suceava Incercari penetrometrice, penetrometrie Suceava Incercari penetrometrice, penetrometrie Suceava

Incercari de penetrare dinamica supergrea DPSH Incercari de penetrare dinamica supergrea DPSH Incercari penetrometrice, penetrometrie Suceava Teste penetrometrice, penetrometrie Suceava

De asemenea, există posibilitatea de recoltare de probe tulburate sau parţial tulburate, care asigură o mai bună interpretare a stratificaţiei.

Penetrometrul Pagani TG63-150 se distinge pentru marele său randament energetic. Energia transmisă de ciocan (mai) prăjinilor este practic de circa 78%.

Penetrometrometrul este  autopropulsat, realizat pe şasiu şenilat cu tracţiune hidraulică, care oferă mobilitate maximă, chiar şi pe terenuri accidentate.

Poate să fie poziţionat chiar şi pe terenuri înclinate, datorită celor trei stabilizatoare şi a mast-ului cu înclinaţie reglabilă, reglaj care asigură poziţionarea perfect verticală a acestuia.
 
   
©2018 SC GEOFOR TEHNIC SRL - Studii geotehnice, foraje puturi apa, incercari penetrometrice, micropiloti.  
Creare site & promovare in Google - SANNET®.